Deși au fost cei mai buni prieteni, Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu au devenit rivali, asta după ce Bobicioiu s-a cuplat cu Simina, fosta soție a lui Alex Zănoagă, cea cu care are și un copil, Dominic. Se spune că timpul le rezolvă pe toate, iar așa s-a și întâmplat, căci acum aceștia s-au împăcat și au căzut la pace. 

Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu au fost cândva cei mai buni prieteni, însă toată relația pe care cei doi au avut-o s-a destrămat în momentul în care nimeni altcineva decât Bobicioiu s-a cuplat cu Simina Loica, cea care i-a fost soție lui Alex Zănoagă și cea cu care are și un copil.

Cei doi bărbați din viața Siminei Loica nu doar că și-au aruncat vorbe grele, dar s-au bătut și în cușcă în galele RxF, acolo unde momentul lor ”de luptă” a fost privit chiar de către bruneta.

Iată că timpul le rezolvă pe toate, iar acum Alex Zănoagă ne-a declarat în exclusivitate că el și Alexandru Bobicioiu au decis să renunțe la orice scandal și au lăsat deoparte securea războiului.

Alex Zănoagă ne-a povestit că nu avea rost să continue cearta, mai ales că nu are nimic de împărțit cu Bobicioiu, iar ceea ce a fost între el și Simina rămâne parte din trecut, căci singurul lor numitor comun îl reprezinte băiatul pe care îl au împreună.

”Cu Bobicioiu mă înțeleg bine. Am fost să-l iau pe Dominic de la ei, că ei n-au putut să mi-l aducă că făceau grătar. Am fost acolo unde stau ei și am intrat în curte, l-am salutat, nu mai am nimic cu el. Până la urmă copilul o să crească mare și mai încolo o să vadă certuri, nu avea rost. Am fost, ne-am bătut în cușcă, dar gata, nu mai avea rost. Nu avem de ce să continuăm cearta că nu avem de ce”, ne-a spus Alex Zănoagă, în exclusivitate.

Mai mult de atât, Alex Zănoagă ne-a mai povestit că cel puțin din partea sa nu există rivalitate, însă nu știe dacă de aceeași părere e și Alex Bobicioiu, mai ales că știm cu toții că de-a lungul acestor luni de relație tânărul era deranjat de faptul că Simina Loica încă păstrează legătura cu Alex Zănoagă.

”Ne salutăm, vorbim, pentru mine unu nu mai e nicio rivalitate, nu știu pentru el. Cine știe ce o avea în cap, dacă vede că mai vorbesc cu Simina, vede că ne înțelegem, dar noi când vorbim vorbim strict de copil. Am zis că dacă n-am putut să ne înțelegem bine împreună, atunci pentru copil al trebui”, a mai zis el.

Alex Zănoagă și Simina Loica sunt în plin proces de divorț, iar cei doi urmează să se judece în instanță în ceea ce privește ruperea mariajului, dar și custodia copilului pe care îl au împreună. Tânărul ne-a precizat că momentan nu am primit data termenului în care vor trebui să stea față-n față la judecătorie, însă ne-a transmis că el și Simina Loica se înțeleg foarte bine și țin legătura.

”Ne înțelegem foarte bine, ne înțelegem ok pentru ăsta mic. Suntem ok, chiar suntem bine”, ne-a mai zis Alex Zănoagă.

spynews.ro